Film "wat hebben we verdiend vandaag ?"

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 18 maart 2019 20u30 - 23u00
C.C. Den Hoogen Pad - ADEGEM DORP 16, 9991 ADEGEM
Filmavond voor iedereen rond thema landbouw in de huidige tijd.

Filmmaker Brecht Vanhoenacker van Victoria Deluxe volgde anderhalf jaar lang werk en leven op zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven. De landbouwers vertellen in ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ over de hindernissen en vragen waar zij elke dag mee geconfronteerd worden en nemen de tijd om uit te leggen waarom ze met hart en ziel voor hun stiel gekozen hebben en blijven kiezen.



Landbouwers zijn een levensnoodzakelijke schakel in onze voedselketen. Ze zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid, werken keihard en lopen over van passie en toewijding voor hun land en de dieren. Wat de landbouwers daarvoor terugkrijgen staat helaas niet in verhouding tot de inspanningen en opofferingen die zij elke dag doen. Ze zijn overgeleverd aan een onvoorspelbare, ruwe markt en voelen hoe de consument zijn verbinding met de boerenstiel verloren heeft. Met ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wilt Victoria Deluxe een fundamentele bijdrage leveren aan de beeldvorming over de staat van de landbouw in

Vlaanderen.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Aalter-Aalter Brug
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
Inschrijven kan uiterlijk tot 15 maart en alleen via reknr. BE41 7373 1029 0010 - Acties Landelijke Gilden. Vermeld duidelijk naam en adres. Kaarten liggen aan de kassa klaar. De winst gaat integraal naar vzw Boeren op een kruispunt.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten